Mies teki deittailuoppaan: ”Näin tunnistat hullun naisen jo kynsistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocky-nimimerkillä Twitteriin julkaiseva 26-vuotias Marwan Alteir on valmistanut selviytymisoppaan miehille. Oppaassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka vaaralliset naiset voi tunnistaa pelkästään heidän kynsiensä perusteella.

Mikäli nainen ottaa räikeät ja näyttävät tekokynnet, on hän todennäköisemmin sydämensärkijä tai mahdollisesti jopa hullu. Rocky paljastaa tietonsa omien kokemusten perusteella ja vakuuttaa, että neutraalilla kynsilakalla varustetut naiset ovat pääosin normaaleja. Mutta jos kynnet ovat vähääkään huomiota herättävät, kannattaa miehen turvata selusta mahdollista välikohtausta varten.

Kynsien muoto myös määrittelee naisen luonteen siten, että teräväkärkisillä kynsillä varustetut naiset ovat Rockyn mukaan aina vaarallisempia kuin he, joiden kynnet ovat tasakärkiset. Mitä pidemmät kynnet ovat, sitä todennäköisemmin naisella on taipumusta kilarointiin.