Paris Jackson ei aio katsoa kohudokumenttia isästään – uskoo silti vakaasti syyttömyyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuninkaan Michael Jacksonin kuolemasta tulee tänä vuonna 10 vuotta. Laulajaa on syytetty takavuosina lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta tapaukset on sovittu rahalla. Nyt julkaistu dokumentti Leaving Neverland paljastaa Jacksonin hirviömäiset teot kahdelle hänen lähipiiriinsä kuuluneelle pikkupojalle.

HBO esitti kohudokumentin äskettäin ja osa ihmisistä järkyttyi näkemästään. Osa kertoi, että ei pystynyt edes katsomaan dokumenttia loppuun, koska se sai voimaan pahoin. Samaan aikaan dokumentti on innostanut Michael Jacksonin vannoutuneita faneja puolustamaan supertähteä ja hänen syyttömyyttään.

Myös Michael Jacksonin perhe on lytännyt dokumentin ja pitää sitä ainoastaan valheellisena tapana saavuttaa taloudellista hyötyä. Michael Jacksonin tytär, Paris Jackson, on puolestaan päättänyt olla huomioimatta dokumenttia. Hän on aiemmin vannonut isänsä syyttömyyttä, mutta nyt hän ei edes halua katsoa filmatisointia. Fanit ovat anelleen Paris Jacksonin apua Michaelin syyttömyyden todistaakseen.

Paris Jackson ei myöskään näytä olevan huolissaan siitä tosiseikasta, että hänen isänsä on tunnustanut osan hirviöteoistaan. Viattomat lapset ovat saattaneet joutua julkean hyväksikäytön uhriksi. Sen sijaan Paris Jackson on huolissaan omasta urastaan, sillä kohu saattaa pilata hänen työmahdollisuuksiaan, TMZ uutisoi.