Kim Kardashian raivostui Taylor Swiftin syytöksistä: ”Kasva aikuiseksi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulukuussa 30 vuotta täyttävä laulaja Taylor Swift kertoi äskettäin Elle-kehden haastattelussa, että kärsi muutama vuosi sitten Kim Kardashianin suorittamasta kiusaamisesta. Nyt Kim Kardashianin lähipiiristä on kerrottu, että Taylor Swiftin väitteet tuntuvat epätoivoiselta yritykseltä saada huomiota.

RadarOnline kertoo, että Kim Kardashianin leiristä on vastattu Taylor Swiftin esittämiin kiusaussyytöksiin. Kim Kardashianin on kerrottu lopettaneen Taylor Swiftin kanssa pelaamisen ja antaa laulajan puhua ihan mitä hän haluaa. Lähipiiristä sanotaan, että heidän mielestään on surullista Kanyen ja Kimin nimen esiinnostaminen ainoastaan silloin, kun Taylor Swift kaipaa lisähuomiota osakseen.

Taylor Swift pyysi haastattelussa anteeksipyyntöä osakseen. Sitä ei Kardashianeilta heidän mukaansa heru, ja he kehoittavat laulajaa kasvamaan aikuiseksi. Kardashianit eivät halua olla enää osa hänen tarinaansa. Koko riita alkoi taannoin siitä, kun Kanye West oli käyttänyt Taylor Swiftin nimeä levynsä kontekstissa, johon ei pyydetty lupaa tai löytynyt tosiallista taustaa.

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on