LaToya Jackson paljasti jo vuonna 1993: ”Veljeni on pedofiili!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanava toteutti vuonna 1993 Michael Jacksonin siskon, LaToya Jacksonin haastattelun. Laulaja sanoi, ettei voi hyväksyä veljensä rikollisia tekoja viattomia lapsia kohtaan. Hän on kertonut myös nähneensä, kuinka Michael Jackson maksoi uhrejaan hiljaiseksi.

– Michael on veljeni ja rakastan häntä todella paljon, mutta en voi pysyä hiljaa hänen rikoksistaan pieniä ja viattomia lapsia kohtaan. Jos pysyn hiljaa, aiheutan ainoastaan enemmän häpeää ja syyllisyyttä näille lapsille, ja se on todella väärin, LaToya sanoo haastattelussa.

Hän myös kehoittaa kaikkia miettimään, miksi 35-vuotias mies ottaa lähelleen pienen pojan ja viettää hänen kanssaan 30 päivää? Hän myös kertoo, että toisinaan Michael Jackson vietti lasten kanssa päiviä yhdessä huoneessa. Lapset olivat noin kymmenenvuotiaita. LaToya aiheutti runsaasti pahennusta lausunnoillaan ja hänen perheensä hylkäsi naisen.

– Olen itsekin uhri ja tiedän, miltä se tuntuu. Nämä lapset tulevat pelkäämään koko ikänsä, enkä halua enää nähdä viattomien ja pienten lasten joutuvan tällaiseen vaikutukseen, LaToya lisäsi viitaten hänen oman isänsä suorittamaan hyväksikäyttöön.

Video on kaivettu nyt esille Leaving Neverland -kohudokumentin julkaisun myötä. Michael Jacksonin perikunta on lytännyt dokumentin ja pitää pedofiilisyytöksiä ainoastaan rahastuskeinona. He ovat haastaneet HBO-televisiokanavan oikeuteen sadan miljoonan dollarin summaa vastaan.