Poliisi pysäytti nunnaksi pukeutuneen – löytyi lähes neljä kiloa huumeita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pysäytti arizonalaisen Esther Gomez De Aguilarin ja hänen miehensä liikennerikkomuksen vuoksi. Nainen oli istunut autossa Raamattu sylissään ja nunnaksi pukeutuneena. Tämä ei kuitenkaan hämännyt viranomaisia.

The Smoking Gunin mukaan poliisit olivat päättäneet tutkia 53-vuotiaan Gomez De Aguilarin. Hänen käsilaukustaan löytyi neljä fentanyylipillereitä sisältänyttä nyyttiä. Lisäksi hänen nunnan kaapunsa sisällä oli kaksi nyyttiä lisää. Nunnaa esittäneeltä naiselta löydettiin yhteensä 3,86 kiloa pahamaineista huumetta, jonka katukauppa-arvo on noin 90.000 dollaria.

Nainen oli yrittänyt hämätä viranomaisia uskonnollisella ulkonäöllään. Hänellä oli päässään musta suruharso. Sekä Esther Gomez De Aguilar että hänen aviomiehensä on toimitettu vankilaan.