Täydellinen nainen tapasi avioerojuristin – aikoo jättää vankilasta vapautuvan miehensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin New Jerseyn täydelliset naiset -televisio-ohjelmasta tutun Teresa Giudicen olevan salasuhteessa 20 vuotta nuoremman Blake Schreckin kanssa. Teresa Giudicen Joe-niminen aviomies on vankilassa petosten takia. Mies on määrä karkoittaa Yhdysvalloista hänen kotimaahansa Italiaan vapautumisen jälkeen.

Nyt Teresa Giudice on paljastanut New Jerseyn täydelliset naiset –jaksossa, että hänestä ei ole etäsuhteeseen. Teresa haluaa rinnalleen miehen, joka voi olla osa päivittäistä elämää. Hänen kerrotaan tavanneen avioerojuristin kanssa.

Muutaman viikon päästä vapautuva Joe Giudice joutuu muuttamaan heti Italiaan. Hänellä ja Teresalla on neljä tytärtä, joista kukaan ei tiettävästi halua muuttaa pois kotimaastaan Yhdysvalloista. Sen sijaan Teresalle on tarjottu omaa televisio-sarjaa, jossa seurataan hänen sinkkuäitinä olemisen elämää.