Jennifer Lopezin takapuoli yhä vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez pysyy nuorekkaana vielä 49-vuotiaanakin. Tämä käy ilmi esimerkiksi tähden äskettäin julkaisemalta Te Guste -kappaleen tuoreelta musiikkivideolta, jolla Lopez nähdään viettelvissä tunnelmissa muun muassa keltaisiin bikineihin pukeutuneena.

View this post on Instagram

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Viiime aikoina sosiaalisessa mediassa aktivoitunut Jennifer Lopez lähestyy siis jo 50 ikävuotta, mutta hänen vartalonsa on edelleen kuin parikymmentä vuotta nuoremmalla. Sixpack-vatsansa sijaan JLo esitteli tällä kertaa somessa maailmankuulua takapuoltaan.

Musiikin ohella Jennifer Lopez on kunnostautunut viime aikoina myös näyttelemisen puolella. Hänet tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla Second Act -komediassa ja televisiossa Bye Bye Birdie -musikaalin pääroolissa.