Jennifer Lopezin takapuoli yhä vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez pysyy nuorekkaana vielä 49-vuotiaanakin. Tämä käy ilmi esimerkiksi tähden äskettäin julkaisemalta Te Guste -kappaleen tuoreelta musiikkivideolta, jolla Lopez nähdään viettelvissä tunnelmissa muun muassa keltaisiin bikineihin pukeutuneena.

Viiime aikoina sosiaalisessa mediassa aktivoitunut Jennifer Lopez lähestyy siis jo 50 ikävuotta, mutta hänen vartalonsa on edelleen kuin parikymmentä vuotta nuoremmalla. Sixpack-vatsansa sijaan JLo esitteli tällä kertaa somessa maailmankuulua takapuoltaan.

Musiikin ohella Jennifer Lopez on kunnostautunut viime aikoina myös näyttelemisen puolella. Hänet tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla Second Act -komediassa ja televisiossa Bye Bye Birdie -musikaalin pääroolissa.

Uusimmat