Kuulostaako pyykinpesukone teknolta vai tekno pyykinpesukoneelta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs kouvolalainen mies sanoi kerran, että elektroninen tanssimusiikki kuulostaa hänen korviinsa samalta kuin pesukone. Välillä on pelkkä dints, dints, dints, ja sen jälkeen alkaa nopeatempoisempi linkous wa-wa-wa-wa. Huuhtelua ennen on swooosh, jonka jälkeen tulee jälleen dints, dints, dints.

Kaikki konemusiikkia enemmän kuunnelleet tietävät, että elektroninen tanssimusiikki on paljon muutakin kuin yksitoikkosta jumputusta pyykinpesukoneen tyyliin. Nyt keräs toinenkin mies on huomannut, että hänen pesukoneensa kuulostaa tismalleen EDM-kappaleelta. Hän kysyykin, kuulevatko muut saman?

Vastaus: Kyllä varmasti kuulee. Helmikuussa Youtubeen julkaistulla videolla on ainoastaan parinkymmenen sekunnin pituinen katkelma pyykinpesukoneen oitämästä äänestä, mutta se totisesti sopisi monen konemusiikkikappaleen taustalle.