Povipommi Coco rannalla – jättipovi pani uikkarit koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias. Nainen on nyt väittänyt keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin nousua suurten peppujen kuningataren vallankahvaan.

Taannoin Nicole Coco Austin julkaisi itsestään kuvan 14-vuotiaana teinityttönä. Kuva sai suuren suosion, sillä sittemmin kurvitar on kokenut valtaisan muodonmuutoksen. Tällä kertaa Coco nähdään poseeraamassa jättipovisena rannalla nuoren Chanel-tyttärensä kanssa.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.