Käyhän se näinkin – pensasaita leikattiin ruohonleikkurilla ja kaivinkoneella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan ihmisten kekseliäisyyttä voi ainoastaan ihailla, ja niin käy myös erään australialaisen miehen kohdalla. Hänen pensasaitansa on päässyt kasvamaan liian korkeaksi, joten hän on ottanut avukseen kaivinkoneen.

Varsinainen aidan leikkaaminen tapahtuu kaivinkoneen nostopuomiin kiinnitetyn ruoholeikkurin avulla. Käynnissä oleva ruohonleikkuri on kiinnitetty liinoilla nostopuomiin ja se asetetaan aidan päälle leikkaamaan pensaan korkeutta. Idean keksinyt mies omistaa maanrakennusurakointifirman, joten kaivinkoneen käyttö on hänelle jokapäiväistä.

Video on kuvattu Australiassa Victorian Safety Beachin alueella, jossa vallitsee parhaillaan kesä. Pensasaita kannattaisi leikata varhain keväällä joka vuosi, jotta se ei pääse kasvamaan niin korkeaksi, että sen leikkaamiseen tarvitsee nosturia tai muita vaihtoehtoisia ratkaisuja.