Mies ihmetteli sukkiensa joukkokatoa – sitten sai selville tyttöystävänsä vessapuuhat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään tyttöystävänsä kanssa saman katon alle muuttanut mies kertoo omituisen tarinansa sukistaan Redditissä. Mies oli aiemmin ihmetellyt, mihin hänen kaikki sukkansa oikein katosivat. Vielä omituisempaa oli se, että tyttöystävä halusi välttämättä pestä kaikki pariskunnan pyykit.

Kun mies oli kysynyt tyttöystävältään syytä sukkien katoamiselle, oli nainen itkenyt ja sopertanut olevansa pahoillaan. Hän lupasi ostaa poikaystävälleen uusia sukkia. Eräänä päivänä mies kuitenkin löysi yhdet urheilusukkansa vessan roskiksesta. Ne olivat muovipussissa.

Hän avasi muovipussin ja huomasi sukkien olevan kauttaaltaan ulosteen peitossa. Hän järkyttyi ja kysyi tyttöystävältään syytä asiaan, mutta sai naisen ainoastaan huutamaan, itkemään ja poistumaan paikalta. Myöhemmin tyttöystävä tunnusti, että pyyhki takapuolensa sukkiin. Hän pelkäsi, että vessapaperi ei kestä pyyhkimistä ja saisi ulosteesta pöpöjä käsiinsä.

Yksi redditor kommentoi, että hän on terapeutti ja epäilee, että tyttöystävällä voi olla jonkinlainen pakko-oirehäiriö. Nainen oli kertonut tehneensä samaa jo kauan, eikä sen takia omista kovinkaan montaa paria sukkia. Ihmiset neuvovat, että pariskunta ostaisi alapääsuihkun uusien sukkien sijaan. Mies puolestaan toivoo, että pariskunta pystyisi myöhemmin nauramaan koko asialle.

I (28) think my girlfriend (26) has been using my gym socks to wipe after going to the bathroom. from relationship_advice