Offset on muuttunut mies – parisuhdeterapia paransi Cardi B:n avioliittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphopin tähtipariskunta Cardi B ja Offset saivat viime kesänä ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pian tämän jälkeen Cardi B ilmoitti, että jättää miehensä ja lapsensa isän. Syynä oli uskottomuus.

Offset aneli Cardi B:tä takaisin vierelleen lähes kahden kuukauden ajan. Lopulta nainen heltyi ja otti miehen vierelleen. Offset on paljastanut, että yhtenä anteeksiannon syynä oli pariskunnan käymä avioliittoneuvonta. Offset haluaa olla paras mahdollinen aviomies, eikä hänen tarkoituksenaan ole satuttaa enää vaimoaan.

The Breakfast Clubin haastattelussa piipahtanut miesräppäri paljastaa myös, että pelkää menettävänsä naisensa uudestaan. Hänen mukaansa avioliitto voi kuitenkin onnistua, mikäli molemmat osapuolet ovat valmiita prosessoimaan liittoaan ja kasvaa sen mukana. Prosessi jatkuu edelleen, sillä Offset ymmärtää rakkauden vaatovan töitä. Hänellä on yhteensä neljä lasta.

View this post on Instagram

Father of 4

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on

View this post on Instagram

Issa vibe

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

View this post on Instagram

PUNTA CANA ❤️ @offsetyrn KK 3 month old

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on