Tubettaja söi maailman tulisinta suklaata – video aiheuttaa röhönaurua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiedemiesten mukaan vahingonilo on eniten mielihyvää aiheuttava huumorin muoto. Nyt ihmiset ovat osallistuneet suklaahaasteeseen, jossa syödään maailman tulisinta suklaata ja kuvataan reaktiot nettiin. Yksi haasteeseen osallistuneista on Brandon Farris -niminen tubettaja.

Black Reaper -nimistä chiliä sisältävä Choco Loco -suklaa on nimetty maailman tulisimmaksi. Imbrandonfarris testasi, miltä kyseisen suklaan syöminen tuntuu. Seuraukset ovat varmasti kammottavat, mutta väkisinkin naurua aiheuttavat.

Suklaahaasteeseen osallistuvan miehen video kertoo ainakin sen, että kaikkien ei kannata kokeilla tulisia ruokahaasteita. Videolla on 150.000 katselukertaa, koska se on yksinkertaisesti hulvaton. Vahingonilo on paras ilo.