Anna Abreu nautiskeli yläosattomissa – sänkykuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta alunperin jo teinityttönä suosituksi laulajatähdeksi noussut Anna Abreu on viime aikoina julkaissut itsestään useita upeita valokuvia sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hänet nähtiin miesfanien iloksi muun muassa bikineissä lekottelemassa hotellin uima-altaalla.

Nyt Abreu nähdään makoilemassa rennosti yläosattomissa hotellihuoneessaan Kittilän Levillä. Kuvatekstissä hän kehuu keikkansa tunnelmaa.

– Oli ihan älytön keikka Hullussa Porossa eilen! Kiitos!! Lento Leviltä takas Helsinkiin lähtee vasta iltapäivällä, joten täs kerkee hyvin voittaa lomalla aloitetun Yatzy-turnauksen ennen sitä, Anna Abreu kirjoitti.

Anna Abreu on viime aikoina ollut esillä varsinkin eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Hänen tukemansa Eläinlaki-vetoomusta sai taannoin lähes 140.000 allekirjoitusta. Laulajatar on viime aikoina nähty useita kertoja upeissa somekuvissa.