Nainen katkaisi käden sirkkelillä – halusi saada vakuutuksesta 400 000 euroa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat tehtailla vakuutuspetoksia korvauksten toivossa. Nyt 21-vuotias slovenialainen nainen on katkaissut kätensä sirkkelillä saadakseen vakuutusyhtiöltä 400.000 euroa. Hän jäi kiinni petosyrityksestä.

Daily Mail kertoo 21-vuotiaan slovenialaisnaisen lavastaneen onnettomuuden, jossa sirkkeli katkaisi hänen kätensä.

Nainen toimitettiin Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan sairaalaan, jossa kirurgit onnistuivat ompelemaan hänen kätensä takaisin. Hän jäi kiinni petosyrityksestä, koska oli ottanut vakuutukset vain hieman ennen lavastettua onnettomuutta.

Naisen tarkoituksena oli saada vakuutusyhtiöltä kuukausittain noin 3.000 euron suuruinen korvaussumma työkyvyttömyyden vuoksi. Hän ja hänen perheenjäsenensä jäivät kuitenkin kiinni ja joutuvat nyt vankilaan. Raajarikon naisen vankeustuomio on kahdeksan vuotta, eikä hän saanut korvauksista penniäkään.