Sometähti oli ennen emopunkkari – kuvat kuin yö ja päivä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen sosiaalisen median vaikuttaja Brookelle McKenzie on julkaissut 14 vuotta vanhan kuvan itsestään Instagramiin. Hän on nykyisin hehkeä blondi, joka esittelee erilaisia meikkaustyylejä ja työskentelee Instagram-mallina. Ennen oli toisin.

Brookelle McKenzie on nykyisin 28-vuotias. Sen sijaan 14 vuotta sitten hän oli emo-tyylinen teinityttö, jolla oli mustat hiukset ja vahvat meikit. Toisin sanoen etsikkoaika on tuottanut hedelmää, koska naisellinen neitokainen on kasvanut vuosien varrella itsevarmaksi vaikuttajaksi ja hän on löytänyt kutsumuksensa.

Brookellen faneilla in vaikeuksia uskoa, että kyseessä on sama henkilö. Moni on kuitenkin kehaissut, että huomaavat naisen olleen aina rohkea ja hyödyntäneen tyyliä elämässään. Kuva on saanut noin 115.000 tykkäystä. Nähtäväksi jää, minkälainen tyyli naiselle on seuraavan 14 vuoden jälkeen.