Courtney Stoddenin Instagram siivottiin – vain murto-osa kuvista jäljellä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä keväänä Courtney Rx -nimellä musiikkia julkaiseva teinivaimo Courtney Stodden on keskittynyt kaiketi laulajanuran luomiseen. Nyt naisen Instagram-tili on siivottu kaikesta ylimääräisestä ja jäljelle on jätetty ainoastaan hänen uutta albumiaan tehokkaasti markkinoivat julkaisut.

Courtney Stoddenista leivotaan seuraavaa popin kuningatarta. Hänen albuminsa ensimmäinen sinkku Daddy Issues ilmestyi jo viime vuonna, ja pian naiselta julkaistaan kokonainen levy uutta musiikkia. Hänen kohderyhmäänsä ovat erityisesti seksuaalivähemmistöille tarkoitetut klubit.

Courtney Stodden on kokeillut laulajana olemista aiemminkin. Viime vuonna hän muutti hetkellisesti nimensä Emberiksi ja muutti radikaalisti tyyliään värjäämmällä hiuksensa punaiseksi. Nykyisin hän on kuitenkin sama vanha itsensä, tosin Instagramin sisältö on muuttunut parissa päivässä kotikutoisesta ammattimaisempaan suuntaan.

View this post on Instagram

Courtney Rx 💊 #Upcoming #Album #Pop #Gay #Club #Princess

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on