Poikabändin jäsen erosi yhtyeestä – syytetään prostituutioringin pyörittämisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun Big Bang -poikabändin jäsen Seungri on seksiskandaalin keskiössä. Korealaistähden epäillään olleen osa omistamassaan yökerhossa operoinutta prostituutiorinkiä.

Etelä-Korean poliisi on viime viikkoina kitkenyt prostituutiota maan yökerhoista. Sunnuntaina viranomaiset ratsasivat Seungrin omistaman, Soulissa sijaitsevan Burning Sun -yökerhon. Poptähden epäillään olleen mukana pyörittämässä klubeillaan prostituutiorinkiä.

28-vuotias Seungri on kiistänyt häntä koskevat syytökset. Puhtoisesta imagostaan aikaisemmin tunnettu poptähti on kuitenkin CNN-uutissivuston mukaan ilmoittanut lopettavansa musiikki- ja viihdeuransa.

Burning Sun -yökerhon on epäilty jo jo jonkin aikaa välittäneen asiakkailleen huumeita ja prostituoituja. Helmikuussa julkisuuteen vuoti viestejä, joissa Seungri ja kolme muuta henkilöä keskustelivat prostituoitujen parittamisesta potentiaalisille sijoittajille.