Maailman seksikkäin äiti? Bikinimalli Chanel Iman lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä Chanel Iman, joka on tehnyt malliuraa jo yli vuosikymmenen ajan. Viime aikoina mallikaunotar on tehnyt perheenlisäyksensä jälkeen paluuta julkisuuteen.

Tuoretta äitiyttään sosiaalisessa mediassa ylistävä mallikaunotar poseeraa jälkikasvunsa kanssa muun muassa yläosattomissa, ja tuloksena on ihastuttavia perhekuvia. Lisäksi Chanel nähdään nautiskelemasta vapaa-ajastaan bikineissä toinen toistaan upeammissa lomakohteissa.

View this post on Instagram

Miami Beach Baby 🐚🌴👣💙

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on

View this post on Instagram

Paradise ☀️🌴🐚🇹🇨 Turks and Caicos

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on

Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 11 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.