Hämmentävä näky! Mies ahtoi suunsa täyteen mehiläisiä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Internetin ihmeellisessä maailmassa saattaa törmätä asioihin joita muuten tulisi tuskin todistaneeksi. Kyseistä materiaalia edustaa esimerkiksi video suuhunsa mehiläisiä tunkevasta miehestä.

Intiassa kuvatulla videolla nähdään paikallinen hunajankerääjä Suk Mohammad Dalal käsittelemässä mehiläisiä. Mies ottaa kätensä täyteen mehiläisiä ja laittaa ne suuhunsa. Dalalin annettua mehiläisten olla hetken aikaa suussaan hän sylkäisee ne jälleen vapaaksi.

Hunajankerääjä väittää olevansa immuuni mehiläisten pistoille työskenneltyään niiden parissa 16 vuoden ajan. Daily Mailin mukaan hän toimi aikaisemmin lääkärin avustajana, mutta päätti ryhtyä hunajankerääjäksi todettuaan sen olevan helppo keino elannon ansaitsemiseen.