Michael Jacksonin kohudokumentti esitetään Suomessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yle TV2 esittää Leaving Neverland -dokumentin kahdessa osassa 2. huhtikuuta. Laulaja Michael Jacksonin kammottavia pedofiilitaipumuksia paljastava dokumentti oli tarkoitus esittää vasta ensi syksynä, mutta esitysaikaa aikaistettiin runsaan mediahuomion takia.

Docventures esittää ja pureutuu huhtikuun alussa Leaving Neverland -dokumenttiin, jossa kaksi Michael Jacksonin lähipiiriin kuulunutta miestä paljastaa lapsuutensa kauhukokemukset. Dokumentti on saanut runsaasti huomiota ympäri maailmaa ja se on jakanut rajusti ihmisten mielipiteitä.

Michael Jacksonin kerrotaan käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen pikkupoikia uransa huippuvuosina. Kaksi uhria, Wade Robson ja James Safechuck ovat kertoneet tarinansa Dan Reedin ohjaamassa dokumentissa. Michael Jacksonin perikunta on kiistänyt syytökset ja muun muassa dokumentin esittänyt HBO-televisiokanava on haastettu oikeuteen sadan miljoonan dollarin summasta.