Mies lahjoittaa superspermaa naisille – siittänyt jo 25 lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva Kyle Gordy kutsuu itseään nykyajan Jeesukseksi. Mies lahjoittaa naisille ilmaiseksi siittiösolujaan koeputkihedelmöityksellä tapahtuvaa raskautta varten. Hän on siittänyt 18 lasta ja seitsemän uutta vauvaa on tulossa.

Kalifornialainen 27-vuotias mies on huomannut siemennesteensä olevan tavallista laadukkaampaa. Hän lahjoittaa spermaa raskautta yrittäville naisille. Kaikki alkoi osto- ja myyntipalsta Craigslistiltä, kun hän mainosti siemennestettään naisille. Hän ei pidä sieluttomista spermapankeista, vaan haluaa tarjota naisille ainoastaan laadukasta ja tuoretta spermaa.

Hän ei itse halua isäksi, koska ei usko pystyvänsä vanhemmuuteen ainakaan tässä elämänvaiheessa. Hän on lahjoittanut supersiittiösolujaan kolme kertaa yhdynnässä, mutta muutoin hän on antanut sen purkissa. Naiset ovat olleet 18–42-vuotiaita ja edustaneet kaikkia rotuja. Hän ylläpitää mieskuntoaan tarkalla ruokavaliolla, Caters News uutisoi.