Nuorkauppakamarit keräsivät rahaa lastenklinikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ja Hämeenlinnan nuorkauppakamarit järjestivät helmikuun lopussa yhteisen jääkiekkoturnauksen, jossa oli mukana joukkueita lisäksi muun muassa Turusta ja Raumalta. Turnauksen yhteydessä järjestettiin myös huutokauppa, jonka tuotto ohjattiin lasten hyväksi.

Hämeenlinnassa järjestetyssä jääkiekkoturnauksessa ja HPK-JYP -liigaottelun jälkeen toteutetussa huutokaupassa oli mukana yhteensä noin 350 ihmistä. Huutokaupassa eniten tarjoavalle oli myynnissä muun muun muassa jääkiekkopeleissä käytetyt aidot ja nimikirjoituksilla varustetut pelipaidat maajoukkueelta ja Patrik Laineelta.

Lisäksi myynnissä oli muun muassa Tapparan ja JYPin pelipaitoja. Turnaus ja huutokauppa tuottivat yhteensä 2 500 euroa, joka lahjoitettiin torstaina Tampereen Lastenklinikan Tuki ry. -yhdistykselle. 2 500 euron lahjoituksen Tampereen Lastenklinikan Tuki -yhdistyksen toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemelle luovutti Tampereen Nuorkauppakamarin senaattori Jocka Träskbäck.

– Nuorkauppakamareiden perusajatuksena on vaikuttaa positiivisella tavalla ympäröivään yhteiskuntaan, ja tämä projekti yhdisti onnistuneesti liikunnan ilon ja lasten auttamisen, projektipäällikkö Sini Tuominen kommentoi.