Iggy Azalea sai oudon fanilähetyksen – paketista paljastui spermaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Iggy Azalea on saavuttanut runsaasti faneja sekä musiikkinsa että muodokkaan ulkonäkönsä ansiosta. Nyt 28-vuotias nainen on järkyttynyt, sillä yksi hänen faneistaan oli lähettänyt ruumiin eritteitä lahjaksi.

Australialaissyntyinen poptähti Iggy Azalea on kirjoittanut Twitteriin, että hänen avustajansa oli avannut naisen vastaanottamia paketteja. Yhdessä hänen kotiinsa lähetetyssä paketissa oli ollut siemennestettä. Hän on pyytänyt viranomaisia tutkimaan sperman DNA:n, jotta lähettäjä saataisiin vastuuseen ällöttävän paketin takia, Edmonton Sun uutisoi.

Iggy Azalea ei ole aikeissa muuttaa takaisin kotimaahansa Australiaan. Hän muutti Yhdysvaltoihin 16-vuotiaana tavoittelemaan musiikkiuraa. Hän viimeisteli äskettäin seuraavan In My Defense -albuminsa studionauhoitukset.