Kim Kardashian näyttää mallia – tämä hiusväri on kesän festareiden ykkössävy

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hyvästi yksisarviset ja halinallet. Nyt hiusvärien sävymaailma muuttuu pinkistä huomattavasti sinisempään suuntaan. Esimerkkiä näyttää superjulkkis Kim Kardashian.

Merenneitotyyliset hiukset ovat nyt nousemassa suosioon Kim Kardashianin äskettäin julkaiseman kuvan ansiosta. Realityjulkkis on vaihtanut tyyliään useasti, mutta nyt hän on räväyttänyt valkoisen, vaaleansinisen ja minutnvihreän eri sävyissä loistavalla hiusvärillä. Ihmiset ovat rakastuneet sävyyn.

Kim Kardashian on kaiketi värjännyt hiuksensa taannoin mintunvihreäksi KKW-hajuvesikuvauksia varten. Kuva on kuitenkin kerännyt kaksi miljoonaa tykkäystä vuorokaudessa. On aika varata aika kampaajalle ja panna kyseinen väri tilaukseen viimeistään kesäksi.

View this post on Instagram

🧜‍♀️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on