Älä varasta raskaana olevan ruokia – voro sai ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaana oleva nainen kertoo hänen kokkimiehensä valmistaneen hänelle päivittäin herkulliset ja terveelliset eväät töihin. Valitettavasti joku varasti naisen eväät päivittäin. Kun laput tai nimikointi ei auttanut, asennettiin työpaikan jääkaapille valvontakamera.

Nainen kertoo Redditissä, että oli kirjoittanut eväidensä kylkeen viestin ja kertonut olevansa raskaana. Lisäksi hän parhaillaan imetti toista lastaan, joten lounas olisi ollut hänelle äärimmäisen tärkeä osa päivää. Silti joku varasti hänen eväänsä päivittäin.

Valvontakamera paljasti, että asialla oli naista korkeammassa asemassa oleva keski-ikäinen naistyöntekijä, joka ei ilmeisesti pitänyt raskaana olevasta työntekijästä. Varkaan oli tarkoitus saada lähiaikoina ylennys. Pääkonttorissa lounasvarkaan kuvat saanut johtaja oli sattumalta raskaana. Toisen johtajan vaimo oli juuri synnyttänyt vauvan. Ruokavaras sai ylennyksen sijaan potkut.

AITA for Getting aLunch Thief Fired? from AmItheAsshole