Manhattanille hurja näköalatasanne – sijaitsee 100. kerroksessa

Matkailu · Terhi Piiroinen

New York City tunnetaan etenkin sen korkeista pilvenpiirtäjistään. Nyt Manhattanille avataan Edge-niminen näköalatasanne, joka sijaitsee sadannessa kerroksessa. Näköalatasanteen yhteyteen avataan myös ravintola.

Manhattanilla sijaitseva 30 Hudson Yards saa ensi vuonna uuden näköalatasanteen. Rakennustyöt on jo käynnistetty ja yksi paikan erikoisuuksista on lasinen lattiaosa. Pilvenpiirtäjästä on tulossa virallisesti New York Cityn toiseksi korkein rakennus.

Näköalatasanteelle pääsee vierailemaan ainoastaan lisäämällä nimensä Edgen kutsuvieraslistaan. Ravintolaa puolestaan voi varata myös yksityistilaisuuksia varten. Tasanteelta näkee Atlantille sekä New Yorkin kaupunkisilhuetin.

https://www.instagram.com/p/ButzKxAH2S1/