Nainen pukeutunut vuosia pelkkään pinkkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilaista pop-musiikkia tekevä taidealan opiskelija Alison Jones kertoo, että hän on aito kawaii-tyttö. 22-vuotias neitokainen pukeutuu pelkkään pinkkiin, eikä ole käyttänyt muun värisävyn vaatteita vuoden 2016 jälkeen.

– Olen pinkki-ikoni! Tyylini on kawaii ja harajuku, mutta pukeudun aina hienostuneesti. Pinkki väri tekee minut iloiseksi ja itsevarmaksi, amerikkalainen Alison Jones kertoo Barcroft TV:lle.

Tuntikausien ajan aamuisin laittautuva Jones ihastui japanilaiseen tyyliin Tokiossa käydessään. Myös hänen kaksoissiskonsa Josie on ihastunut räväkkään tyyliin. Japani on tärkeässä osassa hänen perhettään, sillä Alisonin ja Josien isoisä on ollut merkittävässä asemassa edistämässä Yhdysvaltojen ja Japanin välejä.