Nainen pukeutunut vuosia pelkkään pinkkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilaista pop-musiikkia tekevä taidealan opiskelija Alison Jones kertoo, että hän on aito kawaii-tyttö. 22-vuotias neitokainen pukeutuu pelkkään pinkkiin, eikä ole käyttänyt muun värisävyn vaatteita vuoden 2016 jälkeen.

– Olen pinkki-ikoni! Tyylini on kawaii ja harajuku, mutta pukeudun aina hienostuneesti. Pinkki väri tekee minut iloiseksi ja itsevarmaksi, amerikkalainen Alison Jones kertoo Barcroft TV:lle.

Tuntikausien ajan aamuisin laittautuva Jones ihastui japanilaiseen tyyliin Tokiossa käydessään. Myös hänen kaksoissiskonsa Josie on ihastunut räväkkään tyyliin. Japani on tärkeässä osassa hänen perhettään, sillä Alisonin ja Josien isoisä on ollut merkittävässä asemassa edistämässä Yhdysvaltojen ja Japanin välejä.

View this post on Instagram

We all love a lil cabaret💋👌🏻💖 So I was watching Moulin Rouge the other day and I was inspired to do a fun bright look! I remember when I first saw the movie I was blown away by how colorful and 2000’s it totally is😍💋💖 I always hold things from the 2000’s dear to my heart, and Moulin Rouge is very special to me hehe! What movie do you love to watch from time to time?🎀🌸💋💖 * * * -𝓑𝓻𝓮𝓪𝓴𝓭𝓸𝔀𝓷- ♡𝓔𝔂𝓮𝓼: @toofaced ”Life’s a festival” palette+”Glitter Bomb” palette, @nyxcosmetics ”Love you so Mochi” palette, @stilacosmetics Liquid eye glitters in “Ballet Slippers”, @pinkyparadisedotcom EOS Dolly in Pink🌸 ♡𝓑𝓻𝓸𝔀𝓼: @heavyrotation.kissme Brow mascara in 1., @toofaced ”Love Flush” in ‘Justify my Love’🌸 ♡𝓕𝓪𝓬𝓮: @lancomeofficial ”Teint Idole”, @toofaced ”Sun Bunny” bronzer in ‘Natural’, @anastasiabeverlyhills conture kit, @tartecosmetics shape tape🌸 ♡𝓛𝓲𝓹𝓼: @jeffreestarcosmetics 🌸 ♡𝓗𝓲𝓰𝓱𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽: @trustfundbeauty “That liquid Glo tho” liquid highlight🌸 ♡𝓛𝓪𝓼𝓱𝓮𝓼: @diamondlash_official Top+Bottom in “プリンセス(Princess)”🌸 * #gyaru #gaijingyaru #japan #pink #pinkprincess #jfashion #harajukufashion #makeup #pinklife #pinkfeed #pinkhair #mua #kawaii #animegirl #model #singer #pinklady #kawaii #kawaiiaesthetic #pastel #pastelaesthetic #allpinkeverything #kawaiicon #kawaiiconic #tumblr #tumblraesthetic

A post shared by ♡ アリ♡ (@kawaiiconic.ali) on