Brad Pittin ja Jennifer Anistonin välit lämpenivät – fanit odottavat uutta rakkaustarinaa ehkä turhaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpari Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat naimisissa viisi vuotta 2000-luvun alussa. Nyt 55-vuotias Pitt ja 50-vuotias Aniston on viettänyt aikaansa yhdessä. Brad Pitt osallistui jopa Jennifer Anistonin syntymäpäiville helmikuussa.

US Weekly kertoo, että Brad Pitt ja Jennifer Aniston ovat olleet yhteydessä myös syntymäpäiväjuhlien jälkeen. Heidän väliensä kerrotaan kuitenkin olevan ystävätasolla, eikä kummallakaan ole puhjennut romanttisia tuntemuksia – vielä. Molemmat elävät sinkkuna.

Brad Pitt on yrittänyt viime aikoina selvittää monimutkaista eroaan ja lasten huoltajuuskiistaa ex-vaimo Angelina Jolien kanssa. Jennifer Aniston erosi puolestaan Justin Therouxista muutama vuosi sitten. Hän kutsui Brad Pittin syntymäpäivilleen ilman sen erityisempää syytä.