Paris Jackson yrittänyt itsemurhaa – syynä kohudokumentti isästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Michael Jacksonin tytär Pari Jackson yritti tehdä itsemurhan lauantaiaamuna. Kaksikymmentävuotias viihdetähti toimitettiin sairaalaan ja hänen perheensä on äärimmäisen huolissaan naisen hyvinvoinnista.

Poliisit ja ensihoitajat soitettiin Paris Jacksonin Los Angelesin kotiin aikaisin lauantaiaamuna. Hän oli viiltänyt ranteensa auki. Paris Jackson onnistuttiin pelastamaan ja hänen tilansa on vakaa. Hänet on jo kotiutettu.

Michael Jacksonin tytär on asetettu avohoitoon mielenterveysongelmien vuoksi. TMZ kertoo, että itsemurhayrityksen syynä oli parhaillaan ympäri maailmaa esitetty Leaving Neverland -dokumentti, jossa Paris Jacksonin isää syytetään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vaikka laulajan pedofiilisyytöksiä on esitetty aiemminkin, pureutuu dokumentti todisteisiin ennennäkemättömän tarkasti.

Paris Jackson on aiemmin naureskellut dokumentille, mutta viime viikolla hänen raportoitiin käyttäneen runsaasti päihteitä sen takia. Hänen perheensä osoitti jo tällöin huolta naisen vuoksi. Docventures esittää Leaving Neverland -dokumentin Yle TV2 -kanavalla 2. huhtikuuta. Jacksonit ovat tuominneet dokumentin pelkästään rahastuskeinona ja paheksuvat menehtyneen poplaulajan muiston pilaamista.