Mafiapomon murhasta epäilty kiinni – surmasi rakkauden takia

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkissa on pelätty mafiasotaa Gambino-rikollisperheen johtaja Francisco ”Frank” Calin jouduttua ammutuksi kotinsa edessä. Tekijän motiivina vaikuttaa kuitenkin olevan jokin aivan muu kuin rikollisjärjestöjen valtataistelu.

Poliisi pidätti viikonloppuna 24-vuotiaan Anthony Comellon epäiltynä Calin murhasta. Rakennustyöntekijänä työskentelevä mies ei poliisin mukaan ole mafian jäsen.

Comellon uskotaan halunneen seurustella Frank Calin parhaillaan collegessa olevan veljentyttären kanssa. Cali ei kuitenkaan halunnut sukulaistytön seurustelevan Comellon kanssa, minkä epäillään johtaneen ampumiseen.

CBS-uutissivuston mukaan Comello väittää mafiosolla olleen ase ja ampuneensa hänet itsepuolustukseksi. Poliisi ei kuitenkaan ole löytänyt väitettä tukevia todisteita. Comellon kotoa sen sijaan löydettiin lukuisia piilotettuja aseita.