Mies muutti aiemmin nimensä Michael Jacksoniksi – haluaa nyt vaihtaa takaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nimen muuttaminen samaksi kuin kuuluisalla poptähdellä ei osoittautunut pitkällä tähtäimellä hyväksi ideaksi 38-vuotiaalle brittiläismiehelle. Nyt hän haluaa vaihtaa nimesä uudelleen.

John Lomas oli vaihtanut nimensä Michael Jacksoniksi idolinsa mukaan. Jacksonin ahdistelusyytöksiin paneutuvan Leaving Neverland -dokumentin aiheuttaman kohun myötä mies kuitenkin pelkää nimen haittaavan työnhakua.

– Muutin nimeni virallisesti Michael Jacksoniksi. Olen tukenut häntä sokeasti vuosien ajan. Viimeaikaisten käänteiden myötä se on loppunut, Jackson kuvailee Mirror-lehdelle.

Vuonna 2011 Asperger-diagnoosin saanut mies on aloittanut GoFundMe-kampanjan, jossa hän yrittää kerätä nimen vaihtamiseen tarvittavaa 140 euroa. Mies kertoo myös hankkiutuneensa eroon suuresta osasta mittavaa Michael Jacksonin oheistuotteiden kokoelmaansa.