Plusmalli paljasti: Tällaisia kommentteja hän kuulee jatkuvasti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla ollaan vuosien varrella totuttu siihen, että huippumallit ovat hyvin pitkiä ja erittäin laihoja. Viime vuosina on kuitenkin ollut havaittavissa uutta trendiä, jossa myös pluskoon malleista voi tulla todella menestyneitä muotimaailmassa. Yksi tällaisista menestyjistä on yhdysvaltalaismalli Tess Holliday, joka on kerännyt huomattavan seuraajamäärän muun muassa Instagramissa.

Nyt nainen on kertonut oman tarinansa murhasta syytetylle Amanda Knoxille tämän Scarlet Letter Reports –sarjassa. YouTube-videolla Tess kertoo, minkälaisia vihaviestejä hän saa jatkuvasti sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi plusmalli kertoo, minkälaisen nuoruuden hän vietti ja miten se vaikutti hänen uraansa tänä päivänä.