Mel B paljasti lesboseksin Gerin kanssa: ”Se vain tapahtui”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls on yksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista yhtyeistä ja sen kulta-aika oli 90-luvulla. Yhtyeen paluuta lavoille on odotettu pitkään ja hartaasti. Nyt Mel B kertoo harrastaneensa seksiä tyttöbändikaverinsa Geri Hornerin kanssa.

– Olimme parhaita kavereita. Se vain tapahtui, eikä ollut mitenkään tärkeä juttu. Se vain tapahtui. Kikatimme sille aikamme ja siinä se. Se tapahtui vain yhden kerran, juttelimme siitä, eikä se tule enää koskaan tapahtumaan uudestaan. Se oli ainutkertaista, Mel Be kertoi Life Stories -keskusteluohjelmassa.

Hän toivoo, että Geri ei suutu asian paljastamisesta, koska se oli vain hauska ja huoleton seksikerta. Samassa haastattelussa Mel B paljasti, että tyttöbändin jäsenet saattoivat toisinaan pussailla keskenään. 43-vuotias Mel B kertoo seksiseikkailun tapahtuneen yli 20 vuotta sitten.