Odottavat äidit paljastivat: ”Näitä asioita himoitsemme!”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Raskaus muuttaa naisen kehon hormoneja. Toiset naiset himoitsevat kummallisia asiota lasta odottaessaan ja niistä yleisimmät liittyvät syömiseen ja juomiseen. Nyt sata äitiä on pajastanut himotuimmat herkkunsa.

Mumsnetissä on listattu omituisia, oksettavia ja jopa uskomattomalta kuulostavia mielihaluja, joita odottavat äidit ovat raskautensa aikana kohdanneet. Yksi äiti tunnustaa syöneensä liituja ja haistelleen kodin puhdistusaineita. Toinen kertoo halunneensa syödä ilmapalloja, vaikka ei ikinä niitä imeskellytkään.

Eräs nainen söi kylpyvaahtoon kastettua pesusientä. Raskaana olevat naiset ovat nuolleet kiviä ja haistelleet vessanpesuaineita. Yksi nainen kertoo käyneensä päivittäin kenkäkaupassa, jossa tuoksui kuminen muovi.