Olisi pitänyt arvata! Tristan Thompson anelee Khloe Kardashiania takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin kuukausi sitten jälleen kerran uskottomuudesta kiinni jäänyt ammattikoripalloilija Tristan Thompson on tullut katumapäälle. NBA-tähden kerrotaan anelevan anteeksiantoa hänen True-tyttärensä äidiltä Khloe Kardashianilta. Sitä on tuskin tulossa.

Khloe Kardashian on joutunut oppimaan kantapään kautta, että luotti turhaan lapsensa isään Tristan Thompsoniin. Mies jäi jo viime vuonna ensimmäisen kerran kiinni uskottomuudesta. Äskettäin hänet nähtiin suutelevan Kylie Jennerin parhaan kaverin, Jordyn Woodsin kanssa. Khloe antoi miehelle lähtöpassit heti.

Yksinhuoltajaäitinä elävän Khloe Kardashianin elämä ei ole tällä hetkellä helppoa, eikä sitä helpota se, että Tristan Thompson yrittää epätoivoisesti saada naista takaisin. RadarOnline kertoo, että mies lähettelee lapsensa äidille lahjoja ja on korviaan myöten rakastunut Khloeen. Lisäksi mies on yrittää pyydellä anteeksi käytöstää. Toivottavasti Khloe Kardashian ei lankea enää ansaan.