Pamela Anderson vaatii: ”Realitysarjat on kiellettävä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijänä ja mallina kuuluisuuteen noussut 51-vuotias Pamela Anderson on huolestunut viihdeteollisuuden uhreista. Nainen haluaisi tosi-tv -ohjelmien lopettavan tuotantonsa ja samalla ihmisten hyväksikäyttämisen.

Amerikkalainen povipommi Pamela Anderson on esiintynyt kolmessa realityohjelmassa: Big Brotherissa, Dancing On Icessa ja amerikkalaisessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Hänen mukaansa maailma ei tarvitse nykyistä enempää realitysarjoja tai -tähtiä.

Hänen mukaansa niissä on kyse epätoivoisista yrityksistä ja rumuuden epidemiasta. Ohjelmien tähdet joutuvat suureen julkisuusmyllyyn ja taistelemaan oikeuksinsa puolesta. Heitä käytetään Andersonin mukaan julmasti hyväksi. Sky Newsin mukaan brittiläisen Love Islandin tuottajia on painostettu auttamaan ohjelman julkkiksia myös kuvausten jälkeen muun muassa tarjoamalla terapiaa, sosiaalisen median koulutusta ja taloudenhallintaa.