Alessandra Ambrosio bikineissä – kuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

Aktiiviuransa lopettamisen myötä Alessandra ei ole kuitenkaan lopettanut kokonaan poseeraamistaan, sillä hän on edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hänet on nähty useissa todella upeissa poseerauksissa.

View this post on Instagram

☽❍☾ Vênus Vibe ♀ #GALacticsun

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

Fire is her element 🔥🔥🔥

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.