Salatut elämät -kaunottarelle kudosvaurioita huulitäytteistä: ”Näytin lähinnä Iines-ankalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa taannoin tähdittänyt näyttelijäkaunotar Jasmine Voutilainen on tullut suomalaisille tutuksi myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Viime syksynä hän palasi Salatut elämät -televisiosarjaan Aino Kaukovaaran roolissaan.

Kuvankaunis näyttelijätär on nyt julkaissut tärkeän kirjoituksen, jossa hän käsittelee itsetuntoa ja kauneusleikkauksia poikkeuksellisen avoimesti. Voutilainen kritisoi sosiaalisen median mukanaan tuomaa kauneuskäsitystä, joka on vaikuttanut myös hänen omaan elämäänsä.

– Mitä tapahtuu nuorelle, juuri ja juuri itsetunnon ehjäksi saaneelle tytölle, joka ennen nukkumaanmenoa katselee viimeisenä kuvana puhelimen näytöltään jotain photoshopattua fitnessvartaloa kaikkine filttereineen? Niinpä, ei mitään hyvää, Jasmin kirjoittaa.

Samalla Jasmin paljastaa käyneensä jo 19-vuotiaana ottamassa huuliinsa täytettä, mutta sillä oli ikävät seuraukset.

– Huuleeni tuli jonkinlaisia kudosvaurioita, joita pari vuotta peitettiin aina uudella piikillä. Lopulta tajusin näyttäväni lähinnä Iines-ankalta, enkä koskaan ollut edes haaveillut sellaisista huulista, Jasmin kirjoittaa.

Poikkeuksellisen avoimessa kirjoituksessaan Voutilainen paljastaa lisäksi, että hän on ottanut vuonna 2016 rintaimplantit korjatakseen eriparirintansa. Sittemmin hän on kuitenkin tullut niidenkin osalta katumapäälle.

– Käytännössä katsoen leikkaus ja implanttien laitto on ollut täysin turhaa. Se olisi turhaa vaikka mulla olisi täydellisen samannäköiset tissit, sillä ei niissä mun rinnoissa ollut mitään niin pahasti vialla, ettäkö olisi pitänyt lähteä veitsen alle. Tai ehkä mä vaan en enää nykyisin ole niin kovin pinnallinen, hän kirjoittaa.

Voutilainen harkitsee rintaimplanttien poistamista tulevaisuudessa. Pinnallisen somekulttuurin sijaan Voutilainen peräänkuuluttaa itsetunnon parantamista.

– Itsetunnon kasvattaminen on asia, jonka eteen kukaan muu ei voi tehdä töitä, paitsi sinä itse. Lakkaa vertailemasta itseäsi muihin. Sinä olet itsesi pahin vihollinen, ei kukaan muu. Kuinka voisit pitää itsestäsi, jos et anna siihen mahdollisuutta?

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.