Joan Smalls keikistelee upeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin malli tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

My Hangry Face 🍴

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä. Nyt mallikaunotar on esitellyt vartaloaan muun muassa niukoissa bikineissä somekuvissaan.

View this post on Instagram

Focus on me ✨ Enfócate Cariño

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

View this post on Instagram

#MIA el sol está brillando

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on