Mies yritti rikkoa erikoisimpia lakeja poliisin edessä – näin siinä kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian lakiin on kirjattu lukuisia kohtia jotka saattavat vaikuttaa erikoisilta nykykansalaisille. Kuten arvata saattaa, ei esimerkiksi paljasjaloin liikkumista kuningattaren läheisyydessä valvota enää järin tarkkaan.

Vice-lehden toimittaja Oobah Butler päätti kokeilla, joutuuko hämmentävien lakien rikkomisesta edelleen vaikeuksiin. Mies pyrki rikkomaan sääntöjä poliisin läsnäollessa.

Butler nähdään Youtubessa julkaistulla videolla muun muassa käsittelemässä lohta epäilyttävästi, harrastamassa uhkapelejä kirjastossa ja heiluttamassa likaista vaatekappaletta kello kahdeksan jälkeen. Hän myös vierailee parlamenttitalossa haarniska päällä, mikä voisi lain mukaan johtaa mestaukseen.

Lakien rikkominen ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Yritykset vaikuttivat kyllä ihmetyttävän poliiseja, mutta pidätetyksi ei Butler joutunut.