Opiskelija myy likaisia alushousuja netissä – tienaa 1 500 euroa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kameratyttönä aiemmin työskennellyt opiskelija keksi myydä alusvaatteitaa netissä. Craigslistillä käytettyjä alushousujaan ja sukkiaan myyvä 21-vuotias opiskelijaneitokainen tienaa bisneksellään noin 1.500 euroa kuukaudessa.

– Rehellisesti sanoen alusvaatteiden myyminen on voimaannuttanut oloani, koska pystyn kontrolloimaan itse vartaloani. Tuntuu upealta, että voin tarjota ihmisille terveen tavan toteuttaa fetissiään. Lisäksi oloni on turvallinen, opiskelijanainen kertoo Glamour-lehdelle.

Nainen kertoo ostavansa alusvaatteita ja sukkia suurissa paketeissa, ja myyvänsä ne kalliilla kappalehinnalla eteenpäin. Bisnes on poikinut myös uusia tapoja myydä tuotteita ihmisille. Eräs alushousuja ostanut asiakas halusi haistella naisen kainaloa 15 minuutin ajan. Hän maksoi siitä 500 dollaria, eli 445 euroa.