Gootti-Crocsit lanseerattiin – festareiden hittituote?

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mielipiteitä jakavista Crocs-kengistä on nähty monenlaisia variaatioita, kuten korolliset versiot ja räppäri Post Malonen suunnittelemat mallit. Nyt hämmennystä aiheuttavat gootti-Crocsit.

Etsy-kauppias HeavyCreamStoren Goth Crocs -kengät on suunnattu mukavuudenhaluisille gooteille, hevareille ja punkkareille. Käytännössä kyse on mustista Crocseista, joihin on lisätty erilaisia niittejä ja ketjuja.

Goth Crocsien perusmallien hinta on 214 euroa. Nilkkaketjulla varustetut versiot maksavat 231 euroa.

Gootti-Crocseille on selkeästi ollut kysyntää, sillä ne ovat toistaiseksi loppu HeavyCreamStoren valikoimista. Ei siis kannata ihmetellä, mikäli kesän festivaaleilla törmää mauttomuuden aivan uudelle tasolle vieviin piikikkäisiin jalkineisiin.