HBO:n uutuussarja perehtyy Tšernobylin ydinonnettomuuteen – karmiva traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1986 entisen Neuvostoliiton alueella sijainneen Tšernobylin ydinvoimalan reaktori räjähti. Seurauksena oli historian tuhoisin ydinvoimalaonnettomuus, jonka jäljet näkyivät tuhasien kilometrien alueella.

Miljoonien elämään vuosien aikana vaikuttaneeseen tosielämän kauhutarinaan päästään pian tutustumaan minisarjan muodossa. HBO:n Chernobyl perehtyy dramatisoidussa muodossa onnettomuuden taustoihin, vaiheisiin ja seurauksiin.

Chernobyl on tuoreen trailerin perusteella kaunistelematon ja järkyttävä kuvaus koko maailmaa ravistelleista tapahtumista. HBO Nordicilla 7. toukokuuta alkaen esitettävän minisarjan päärooliessa nähdään Mad Men -tähti Jared Harris, Stellan Skarsgård ja Emily Watson.