Prostituoidut veivät rahat ja tekivät oharit – mies soitti poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viisikymppinen Jon Omer Sengul luuli saavansa elämänsä parhaan illan. Mies oli tavannut neljä maksullista naista floridalaiseen West Palm Beachilla sijaitsevassa Days Inn -motellissa. Hän maksoi seksityöntekijöille ennakkoon 500 dollaria.

Valitettavasti naiset eivät saapuneet myöhemmin sovittuun tapaamiseen. Asiasta harmistunut Sengul soitti poliisille ja kertoi naisten varastaneen hänen rahansa. Hän väitti tavanneensa naiset sattumalta, koska he olivat yöpyneet samassa motellissa, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi varmisti vielä, että mies oli maksanut naisille nimenomaan seksuaalisesta kanssakäymisestä. Kun Sengul myönsi asian, joutui poliisi pidättämään miehen seksuaalipalvelujen ostamisesta, koska kyseessä on rikos. Poliisi ei paikantanut miehelle seksiä luvanneita naisia. Sengul vapautui vankilasta odottamaan tuomiotaan maksettuaan 500 dollarin suuruisen lunnasrahan.

Poliisi