Nicolas Cagen avioliitto kesti vain neljä päivää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Nicolas Cage meni hiljattain naimisiin neljättä kertaa. Avioliitto maskeeraaja Erika Koiken kanssa ei kuitenkaan kestänyt järin kauaa. Cage ja Koke solmivat liittonsa Las Vegasissa 23. huhtikuuta.

Jo neljä päivää myöhemmin näyttelijä haki liiton mitätöintiä.

Humalaisen Cagen kerrotaan Daily Mailin mukaan järjestäneen oikeustalolla todellisen kohtauksen. Hän väitti tuoreen vaimonsa aikovan viedä kaikki rahansa ja tämän ex-poikaystävän olevan narkkari. Koke yritti turhaan saada Cagea rauhoittumaan.

Nicolas Cage ja Erika Koke seurustelivat noin vuoden ajan ennen avioliittoaan. Elokuvista kuten Mandy, Leaving Las Vegas ja Con Air tunnettu tähti on ollut aikaisemmin naimisissa Patricia Arquetten, Lisa Marie Presleyn ja Alice Kimin kanssa.