Taiteilija protestoi Trumpin muuria vastaan – rakentaa omaansa juustosta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi presidentti Donald Trumpin eniten vastustusta synnyttäneistä suunnitelmista on pystyttää on miljardien dollarien hintaiseksi arvioitu muuri Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle. Eräs taiteilija on päättänyt rakentaa oman muurinsa huomattavasti edullisemmin.

Cosimo Cavallaro on rakentanut Kalifornian Tecateen parasta ennen -päivämäärän ylittäneestä cotija-juustosta koostuvaa muuria. Taiteilija kerää parhaillaan rahoitusta 183 senttiä korkeaksi suunnitelllulle juustomuurilleen.

– Rahan tuhlaaminen valtioiden erottamiseen on mielestäni tuhlausta. Voit pitää minun muurini rakentamista tuhlauksena, mutta entäpä Trumpin 10 miljardin hintainen muuri, Cavallaro kuvaili Los Angeles Times -lehdelle.

Cavallaron muurin slogan on ”Make America Grate Again”, eli tehdään Amerikasta taas raastetta. Kyseessä on muunnos Trumpin Make America Great Again, eli tehdään Amerikasta taas mahtava -sloganista.