Tori Spelling väitti muffinsseja lapsille terveellisiksi – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja realitytähti Tori Spelling on saanut aikaan someraivoa lastensa välipalaan liittyvällä Instagram-julkaisulla. Tähti väitti muffinsseja terveelliseksi herkuksi.

Spelling mainosti Little Bites -valmismuffinsseja kuvalla, jossa hänen lapsensa syövät niitä. Tähden mukaan muffinssit ovat terveellisiä, sillä ne eivät maissisiirappinakin tunnettua isoglukoosia vaan mansikoita, mustikoita ja banaania.

Julkaisu synnytti nopeasti vastareaktion, sillä monet kritisoivat Spellingin väitettä välipalojen terveellisyydestä. Ne nimittäin sisältävät runsaasti sokeria, tyydyttyneitä rasvahappoja, hiilihydraatteja ja kaloreita. Jotkut jopa menivät niin pitkälle, että haukkuivat tähden lapsia ylipainoisiksi.

Osa kommentoijista myös puolusteli Beverly Hills 90210 -tähteä. He kehottivat kritisoijia rauhoittumaan ja kyseenalaistivat sen, ovatko hekään täydellisiä vanhempia. Erityisen mauttomana pidettiin Spellingin lasten ulkonäön kommentointia.

 

https://www.instagram.com/p/Bvh-sTihBxR/?utm_source=ig_embed