Adam Lambert virallisti suhteen uuden miehen kanssa – suloiset yhteiskuvat nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset seurasivat joitakin vuosia sitten tiiviisti julkkisparia, jonka muodostivat suomalainen realitytähti Sauli Koskinen ja poptähti Adam Lambert. Nyt Queen-yhtyeen riveissä laulanut Adam Lambert on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, espanjalaisen Javi Costa Polon.

Adam Lambert ja Javi Costa Polo ovat tapailleet kuukausien ajan. Heidät nähtiin taannoin myös Oscar-gaalassa yhdessä. American Idol -kilpailuista maineeseen vuonna 2011 noussut Adam Lambert on esiintynyt yhdessä Queen-yhtyeen kanssa ympäri maailmaa.

Adam Lambert on tullut suomalaisille erityisen tutuksi seurusteltuaan realitytähti Sauli Koskisen kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2013, mutta heistä on julkaistu aika ajoin yhteiskuvia sosiaaliseen mediaan.

View this post on Instagram

LUV U @javicostapolo 💕

A post shared by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on