Johnny Depp väittää: ”Amber Heard yritti katkaista sormeni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. He ovat kuitenkin syytelleet toisiaan lehtien palstoilla ja oikeussalissa. Nyt Johnny Depp väittää Amber Heardin yrittäneen katkaista hänen sormensa.

Johnny Deppin uusin oikeusjuttu koskee Amber Heardin harjoittamaa väkivaltaa häntä kohtaan. Nainen oli heittänyt tyhjän vodkapullon miestä kohti kuukausi avioitumisen jälkeen. Amber Heardin heittämä lasipullo oli murtanut Johnny Deppin sormen ja lähes katkaissut sen.

Deppin oikeusasiakirjoissa lukee, että Heard ei ole väkivallan uhri vaan sen tekijä, Hollywood Life uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että 55-vuotias Johnny Depp on nostanut 50 miljoonan dollarin suuruisen kanteen Amber Heardia kohtaan. Depp haluaa korvauksia, koska Heard väittää joutuneensa lähisuhdeväkivallan uhriksi. Tämä ei Deppin mukaan pidä paikkaansa.